Source: Abstracts. Conference titles: World Conference on Animal Production. Unidade: FMVZ
Subjects: DIETA ANIMAL, DIGESTIBILIDADE, AGENTES ANTIMICROBIANOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MARINO, Carolina Tobias et al. Effect of polyclonal antibody preparation on in vivo digestibility in cattle fed high concentrate diets. 2008, Anais.. Wageningen: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo, 2008. . Acesso em: 20 maio 2024.APA
Marino, C. T., Otero, W. G., Rodrigues, P. H. M., Costanzo, A. di, Martins, C. L., & Arrigoni, M. de B. (2008). Effect of polyclonal antibody preparation on in vivo digestibility in cattle fed high concentrate diets. In Abstracts. Wageningen: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.NLM
Marino CT, Otero WG, Rodrigues PHM, Costanzo A di, Martins CL, Arrigoni M de B. Effect of polyclonal antibody preparation on in vivo digestibility in cattle fed high concentrate diets. Abstracts. 2008 ;[citado 2024 maio 20 ]Vancouver
Marino CT, Otero WG, Rodrigues PHM, Costanzo A di, Martins CL, Arrigoni M de B. Effect of polyclonal antibody preparation on in vivo digestibility in cattle fed high concentrate diets. Abstracts. 2008 ;[citado 2024 maio 20 ]